luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPolitică Ciolacu: Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica...

 Ciolacu: Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica Moldova

-

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că „Parlamentul României sprijină și solicită conferirea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova la următorul Consiliu European”.

„Parlamentul României sprijină și solicită conferirea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova la următorul Consiliu European. Parlamentul României dorește și extinderea parteneriatului comercial și economic pentru a permite accesul mai amplu la piața unică europeană și astfel dezvoltarea accelerată a Republicii Moldova”, a transmis președintele Camerei Deputaților.

De asemenea, Marcel Ciolacu a afirmat că România şi Republica Moldova trebuie să facă „un nou pas” şi să muncească împreună, pentru a asigura un trai mai bun cetăţenilor celor două ţări.

„Astăzi, trebuie să facem un nou pas și să muncim, împreună, pentru a asigura un trai mai bun cetățenilor pe care îi reprezentăm. Iar pentru a face acest lucru, întărirea relațiilor noastre bilaterale și obținerea statului de candidat a Republicii Moldova la Uniunea Europeană reprezintă bazele pentru atingerea acestui obiectiv! Și spun «împreună», pentru că experiența de 15 ani pe care România o are în UE ne-a demonstrat că aceasta este calea pentru a aduce bunăstare cetățenilor”, a mai spus președintele PSD.

Ciolacu a participat sâmbătă, 18 iunie 2022, la ședința comună a Parlamentelor Republicii Moldova şi României, de la Chişinău.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...