Bogdan Aurescu: Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, sursa: Facebook

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a anunțat că Suedia susține aderarea României la Spațiul Schengen.

„Vă mulțumesc foarte mult, domnule Ardalan Shekarabi, pentru declarația pozitivă de astăzi cu privire la aderarea României la Schengen, în urma discuției noastre bune și cuprinzătoare din 22 noiembrie. Aderarea României va face Uniunea Europeană mai sigură”, a adăugat Aurescu”, a scris ministrul de externe, pe Twitter.

De asemenea, eurodeputatul PSD Victor Negrescu a transmis luni seară, pe Facebook, că social-democraţii suedezi susţin aderarea României la spaţiul Schengen.

„Social-democraţii suedezi au anunţat, în urmă cu puţin timp, că susţin aderarea României la spaţiul Schengen. Iată că din nou Partidul Social Democrat îşi îndeplineşte cu responsabilitate datoria faţă de români. Suntem iar singurii care ne-am făcut treaba la nivelul familiei noastre politice. Purtătorul de cuvânt, Ardalan Shekarabi, a declarat clar ceea ce spuneam de câteva săptămâni, că niciodată nu s-au opus, ci doar au cerut guvernului de dreapta să îşi asume şi să explice deciziile pe domeniul afacerilor europene întrucât parteneriatul lor cu extrema dreaptă nu este viabil”, a scris Victor Negrescu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here