Şoferiţa beată care a ucis două fete lăsată în LIBERTATE!

Foto: Accident
Foto: Accident

Detalii şocante ies la iveală din dosarul în care o femeie a scăpat controlul maţinii şi a ucis două persoane. Femeia care a ucis într-un accident o tânără şi o fetiţă ar fi avut o alcoolemie de 0.6 în sânge.

Femeia reţinută pentru 24 de ore a fost pusă astăzi în libertate de Judecătoria Sectorului 2, fiind plasată sub control judiciar! Procurorii vor face apel.

În ziua accidentului, aceasta a fost agresată de martori, astfel că instanța a decis să nu o rețină până la venirea rezltatelor privind alcoolemia.

CITEŞTE: O șoferiță a încurcat pedalele și a intrat cu BMW-ul într-un tânăr care scotea bani de la bancomat

Două fetițe de 6 și 14 ani au fost spulberate de o mașină care a ajuns, sâmbătă, pe trotuar, după ce a lovit un stâlp, pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei. În urma accidentului, șoferița a fost agresată de oamenii din zonă.

A scăpat maşina de sub control

Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: Şoferiţa care a ucis o tânără şi un copil BĂUSE în ziua accidentului!

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here