VIDEO Nuntă a familiei Halep cu peste 200 de persoane, oprită de polițiști. Invitații au fost trimiși acasă

sursa foto: Replica Constanta

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, la care participau circa 200 de persoane, a fost oprită duminică seară de poliţişti și jandarmi. Patronul terasei a declarat pentru presa locală că știa că este voie cu 500 de persoane. „Nu înțeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane”.

În urma unui apel la 112, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-au deplasat la fața locului. Patronul restaurantului, dar şi organizatorului evenimentului s-au ales cu dosare penale pentru combaterea zădărnicirii bolilor.

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ.

De asemenea, la fața locului au venit și reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului. Aceștia au făcut verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Patronul terasei a declarat pentru presa locală că știa „că este voie cu 500 de persoane”: “Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti şi de la Poliţia Locală”, a declarat patronul terasei pentru Focus Press.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here