VIDEO Bloc de locuințe din Kiev lovit de bombardamente. Imagini cu momentul în care racheta lovește clădirea

sursa foto: Foto: Ministrul de externe al Ucrainei

Un bloc de locuințe cu 26 de etaje din Kiev a fost lovit sâmbătă dimineață de proiectile în timpul schimburilor de focuri dintre armata ucraineană și cea rusă. În imagini se poate vedea că unele apartamente au fost distruse în întregime. De asemenea, au apărut imagini cu salvatorii care scot din clădire răniții.

Ministrul ucrainean de Externe, Dmytro Kuleba, a postat a cerut statelor vestice să izoleze Rusia, să pună embargo pe produsele ruse și să le expulzeze ambasadorii.

„Kiev, orașul nostru splendid și pașnic, a supraviețuit încă o noapte sub atacurile forțelor terestre rusești și al rachetelor. Una dintre ele a lovit un bloc rezidențial din Kiev. Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargoul petrolului, ruinarea economiei acesteia. Opriți criminalii de război ruși!”.

De asemenea, Ministerul Apărării din Ucraina a publicat imagini cu echipa de intervenție care cară pe brațe o persoană din blocul bombardat.

„Înregistrăm o altă crimă de război împotriva populației civile din Ucraina. Salvatorii evacuează locuitorii unei clădiri înalte de pe bulevardul Lobonovsky 6A, unde un obuz a lovit o clădire rezidențială de la etajele 17 și 18 pe 26 februarie”, a transmis Ministerul ucrainean al Apărării.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu momentul în care racheta lovește blocul de locuințe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here