SONDAJ. Cine are cele mai mari șanse să câștige alegerile locale în fiecare sector. Surpriză la 6- Ștefan Florescu, preferat în locul PSD și PNL

Alegeri locale 2020

alegeriSociologul Marius Pieleanu a analizat, conform datelor din sondajele pe care le-a făcut în ultima perioadă, cine are cele mai mari șanse să câștige bătălia electorală în București.

”La sectorul 1, Alexandru Nazare, deputat PNL, are cele mai mari șanse”, a opinat sociologul Marius Pieleanu, duminică, la emisiunea Secvențial, de laAntena 3.

La sectorul 2, șanse mari pare că aibă Dumitru Pelican, datorită notorietății sale, este de părere sociologul.florescu deratizare 1

Pieleanu îl dă ca și câștigător la sectorul 3 pe Robert Negoiță (PSD), iar la sectorul 4, pe Cristian Popescu Piedone.De asemenea, și fostul primar de la sectorul 5, Marian Vanghelie, pare să facă cea mai bună performanță dintre toți contracandidații săi, a comentat sociologul.

 

În sectorul 6, Marius Pieleanu este de părere că bătălia electorală va fi câștigată de independentul Ștefan Florescu.

De departe, Primăria Capitalei îi va reveni Gabrielei Firea, crede sociologul Marius Pieleanu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Daca Firea va ajunge primarul Bucurestiului cred ca vom avea soarta societatii pe care a condus-o in calitate de administrator: FALIMENTUL !!!
    PS: datele care atesta falimentul firmei condusa de ea in calitate de administrator sunt publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here