O aplicație pentru telefonul mobil îi ajută pe clienții Braicar să circule pe traseele din orașul Brăila

O aplicație pentru telefonul mobil îi ajută pe clienții Braicar să circule pe traseele din orașul Brăila

Aplicaţia este gratuită şi se numeşte „Brăila Transport Public”. Ea a fost lansată recent şi oferă utilizatorilor informații despre timpul de sosire în stație a tramvaielor și autobuzelor, durata până la destinație și recomandări în ceea ce privește liniile de transport.

Cu ajutorul telefonului, călătorul este ghidat către destinația adorită, în orice punct al orasului în cel mai facil si rapid mod. Practic, utilizatorii aplicației pot afla cât trebuie să meargă pe jos pentru a ajunge la staţia cea mai apropiată, cât timp au de aşteptat până sosește mijlocul de transport în comun, ce grafice sunt pe diferitele trasee şi câte opriri au rămas până la destinaţie.

„Aplicaţia ghidează călătorul către o destinaţie aleasă, în orice punct al oraşului, în cel mai facil şi rapid mod. Putem obtine instrucţiuni de călătorie pentru rutele optime de autobuz, tramvai, sau o combinaţie a acestora.Sunteti asistat de ghidul live în timp ce călătoriţi: aflaţi cât trebuie să mergeţi pe jos pentru a ajunge la staţia cea mai apropiata, cât timp aveţi de aşteptat până ajunge mijlocul de transpor în comun, vizualizaţi timpul de sosire pe linia de transport şi câte opriri au rămas până la destinaţie. Beneficiaţi de actualizări când există schimbări pe liniile preferate şi timpul de aşteptare în staâie, dacă există blocaje în trafic sau accidente care întârzie sosirea in staţie”, scrie Marian Dragomir, primarul oraşului Brăila, pe Facebook.

Aplicaţia Brăila Transport Public se poate găsi la adresa http://www.braila-transport.com/ alegand apoi în funcţie de sistemul de operare al telefonului(Android sau iOS), varianta Google Play (pt. Android) sau App Store (pt. Apple). Aplicatia este gratuită.

Începând de anul viitor, cu ajutorul aplicației vor putea fi cumpărate bilete de transport care se vor activa în momentul urcării în autobuz și tramvai.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.