Ciolacu, după reţinerea lui Victor Piţurcă şi a directorului ROMARM: Cred că nu va fi singurul caz

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit despre reținerea fostului selecţioner Victor Piţurcă şi a directorului ROMARM Gabriel Ţuţu, acuzaţi într-un dosar care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei. Potrivit liderului PSD „acesta nu va fi singurul caz”.

„PSD a trecut prin Parlament o cerere către Curtea de Conturi şi există un raport al Curţii de Conturi, unde erau elemente evidente că în timp ce noi toţi am stat în case, unii au făcut averi şi n-au fost impozitaţi, apropos, cu toate că au fost venituri excepţionale plătite de către noi toţi. Iarăşi e un lucru care ne-a scăpat şi a trebuit să acţionăm mult mai repede”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Mai mult, Marcel Ciolacu susține că nu va fi singurul caz .„Mă bucur că încet, încet începem să aflăm adevărul şi am încredere totală în magistraţii implicaţi în aceste cazuri. Cred că nu va fi singurul caz”, a completat liderul social-democraţilor.

Fostul selecţioner Victor Piţurcă şi directorul ROMARM, Gabriel Ţuţu, au fost reţinuţi de procurorii DNA, fiind acuzaţi într-un dosar care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre contracte pentru livrarea unor utilaje neconforme de producere a măştilor care au prejudiciat ROMARM cu peste 8,6 milioane de lei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here