Ciolacu: Dacă colegii mei vor decide ca eu să fiu prim-ministru din mai 2023, atunci eu voi fi

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu are „nici cea mai mică problemă” să ocupe din 2023 funcţia de premier al României, în cazul în care colegii de partid vor decide acest lucru. Totodată, Ciolacu Ciolacu exclude ideea ca PSD să îl susţină în continuare, de anul viitor, pe Nicolae Ciucă.

„Dacă colegii mei vor decide ca eu să fiu primul ministru al României, nu am nici cea mai mică problemă. (…) Avem un acord politic. Nu ştiu dacă voi fi eu. Repet, dacă colegii mei vor decide ca eu să fie primul ministru atunci… Voi accepta această provocare în cazul în care colegii vor. De aceea mă şi bucură această discuţie aproape zilnică cu primul ministru în funcţie Nicolae Ciucă. Şi presupun că şi după ce se va face această rotaţie acea discuţie şi abordare va rămâne în continuare”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Despre posibilitatea ca PSD să îl susţină pe actualul premier Nicolae Ciucă şi din 2023, Ciolacu a răspuns că va fi respectat „acordul politc”.

„Nu, avem un acord politic. Dacă nu ar fi fost preşedintele PNL, este posibil să fi avut această discuţie. În acest moment este exclus ca PSD să nu vină cu primul ministru în anul 2023”,a adăugat președintele PSD.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here