Anchetă a poliției din Dolj, după o ceartă violentă între fete

politia, sursa foto google
politia, sursa foto google

Anchetă a poliției din Dolj, după o ceartă violentă între fete. Oamenii legii au deschis o anchetă, după ce o adolescenta de 15 ani a fost agresată de mai multe fete în zona unui centru comercial din Craiova.

Anchetă a poliției, după o ceartă violentă între fete

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizati de o fată de 15 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unui centru comercial din centrul Craiovei, a fost agresata de mai multe fete.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat o minoră în varsta de 12 ani, din Segarcea, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi cu persoana vătămată, ar fi pornit altercaţia, în urma căreia tânăra de 15 ani a fost agresată fizic. Minora de 12 ani ar fi fost însoţită de mai multe prietene de vârste apropiate cu ea”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a identificarea tuturor persoanelor implicate şi a lămuririi stării de fapt, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.