Vestul Sălbatic, în județul Dâmbovița. Dragnea este anchetat după ce a tras cu pistolul pe un câmp

Dragnea este anchetat

Scene demne de Vestul Sălbatic s-au petrecut joi pe un câmp din localitatea Butimanu, județul Dâmbovița, iar Dragnea este anchetat după ce a tras mai multe focuri de armă spre niște oameni care furau porumb.

Totul s-a petrecut după ce Dragnea a fost atacat de mai multe persoane pe un câmp, unde unchiul său surprinsese persoane la furat de porumb.

Primarul din Butimanu, Gabriel Dragnea, a declarat pentru Mediafax că incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, când a fost sunat de unchiul său, administrator la firma soţiei. Acesta i-a spus că în timp ce se afla pe câmp, la munci agricole, alături de alţi doi oameni, a observat trei căruţe şi mai mulţi indivizi care furau porumb.

“Când unchiul meu s-a dus la ei, atunci au devenit violenţi. Au atacat cu topoare, bâte. Unul dintre cei doi lucrători este în stare gravă, la Spitalul Floreasca, celălalt şi unchiul au leziuni uşoare”, a declarat Dragnea. Primarul a sunat la Poliţie iar apoi s-a dus să vadă ce se întâmplă şi a fost, la rândul său, atacat. Dragnea spune că, pentru a scăpa, a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă în sus.

”Pe câmp m-am intersectat cu ei. Am oprit maşina şi m-au atacat cu topor, bâtă, şipcă. Erau 10, 12 persoane. Eu sunt deţinător legal de armă şi am tras cu pistolul cu bile de cauciuc 2,3 focuri, în aer. Aşa au plecat”, a precizat Dragnea.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 Poliţie Rurală Butimanu fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi al munițiilor. Primarul este cercetat pentru că a tras cu arma şi a rănit un cal.

“Poliţiştii au fost sesizaţi că doi bărbaţi, în timp ce fertilizau un teren, situat pe un câmp din Butimanu, cu ajutorul unui tractor, ar fi fost agresaţi de mai mulţi bărbaţi. Unul dintre cei doi, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, un alt bărbat este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor după ce ar fi folosit o arma neletală supusă autorizarii, ar fi executat 3 focuri, rănind o cabalină”, arată Poliţia Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ