Un nou cutremur în județul Vrancea s-a produs duminică după amiază. Ce magnitudine a avut

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Un nou cutremur în județul Vrancea s-a produs duminică, la ora 17,13, în zona Vrancea, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul a avut o magnitudine de 3,4 grade pe scara Richter şi s-a înregistrat la adâncimea de 100 de kilometri.

Cutremurul s-a produs la ora 17,13, în apropierea oraşelor Slănic-Moldova (45 km), Covasna (48 km), Tîrgu Ocna (48 km), Oneşti (49km), Nehoiu (50 km).

Cel mai mare cutremur în județul Vrancea din acest an

Cel mai mare cutremur din acest an produs în zona Vrancea a fost pe 9 ianuarie, având magnitudinea de 4,6 grade pe scara Richter, epicentrul seismului fiind în judeţul Buzău.

Anul trecut, trei seisme cu magnitudinea de peste 4,5 grade pe scara Richter s-au înregistrat în zona Vrancea, cel mai puternic având 5,8 grade, produs pe 28 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

*