SPANIA. O româncă a fost executată în stil mafiot în fața casei. Un bărbat, filmat pe ascuns, recunoaște că a împușcat-o

O tânără româncă în vârstă de 29 de ani, Maria Marian, a fost executată în stil mafiot pe 21 noiembrie 2018, în fața casei sale din Zaragoza. O înregistrare făcută în închisoare, cu o cameră ascunsă, arată un alt bărbat care recunoaște că el a fost cel care a împușcat-o.

Opt persoane sunt cercetate pentru asasinarea Mariei Marian, care a fost împușcată mortal în noiembrie 2018. Dosarul celor opt va fi judecat prin procedura curții cu jurați. Victima a fost abordată, în noaptea de 21 noiembrie, de trei indivizi înarmați, când se afla la ușa casei sale și a fost împușcată de la mică distanță, în prezența surorii sale.

Bărbatul care a fost filmat pe ascuns este arestat în acest caz. „N-am vrut să omor, n-am vrut să omor… Nervi, nervi, nervi… M-a lovit și am orbit”, se aude spunând Juan E. O. O. „A fost involuntar, a fost involuntar, nu a fost intenționat… Am vrut să-o împușc în picior, s-a ridicat și…. Nu am vrut să ucid, au fost nervi”, insistă el, citat de Heraldo.es.

Tânăra româncă a fost abordată de doi bărbați înarmați în timp ce scotea din portbagaj gențile cu cumpărături. După ce au rănit-o mortal cu un foc de armă, infractorii au fugit pe jos și au fost, probabil, prinși de un al treilea care îi aștepta într-o mașină. Opt persoane sunt suspecte în această crimă

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here