ITALIA. O româncă în vârstă de 23 de ani a fost descoperită moartă pe marginea unui drum din Lazio

FOTO: pcdazero/Pixabay.com
FOTO: pcdazero/Pixabay.com

O tânără româncă, în vârstă de 23 de ani, a fost găsită moartă pe marginea unui drum din regiunea Lazio, Italia. Trupul a fost observat de mai mulți șoferi care au anunțat autoritățile. Medicii pe ambulanță nu au mai putut decât să constatet decesul.

Din primele informații ale anchetei reiese că ea era la alergat, ar fi fost lovită de o mașină, iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Însă anchetatorii nu exclud nicio altă ipoteză în acest moment. Accidentul s-a produs pe șoseaua Cassino-Atina, în apropiere de ieșirea spre via San Pasquale.

Zilele trecute un alt român și-a pierdut viața în urma unui accident rutier. Un bărbat român în vârstă de 37 de ani a fost implicat într-un accident în localitatea italiană Montechiari din provincia Brescia.

Potrivit Brescia Today, urma să devină tată peste numai o lună, partenera sa, Adelina, fiind gravidă în a opta lună de sarcină. Florin făcea o tură cu motocicleta Kawasaki a unui prieten când, parcurgând cu vehiculul pe două roți viale Europa din Montichiari, s-a angajat în depășirea unei mașini, Fiat Punto, condusă de un tânăr italian de 21 de ani, care locuiește la câțiva metri distanță de locul tragediei.

Șoferul mașinii Fiat a decis chiar în acel moment însă să vireze la stânga, în ciuda faptului că avea linie continuă între cele două direcții de mers, acest tip de manevră fiind interzisă în acel context.

Motociclistul român s-a izbit astfel de autoturismul condus de tânărul italian și a fost aruncat cu motocicletă cu tot la o distanță de circa 20 de metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here