VIDEO Munți de gunoi la Dragonul Roșu, lângă calea ferată București – Constanța

Când mergi cu trenul de la București la Constanța, este imposibil să nu vezi munți de gunoi la Dragonul Roșu, chiar pe marginea căii ferate, în dreptul complexului comercial cu mărfuri chinezești.

Acești munți de gunoi la Dragonul Roșu s-au format în ani de zile și nimeni nu a venit să asaneze zona, darămite să mai aplice și niște amenzi pentru cei surprinși în fapt.

Mai toți patronii de magazine din complexul comercial Dragonul Roșu au ajuns la concluzia că este mult mai la îndemână să arunce ce le prisosește peste gard, lângă calea ferată, decât să încheie un contract cu o firmă de salubrizare care să preia gunoiul.

Gunoi la Dragonul Roșu. Calea ferată, invadată

Calea ferată din zonă este pur și simplu năpădită de munți de gunoi la Dragonul Roșu și în curând va fi afectată, Doamne ferește!, și suguranța feroviară.

În afară de magistrala feroviară București – Constanța, gunoi la Dragonul Roșu găsim peste tot, inclusiv în jurul haltei CFR Pantelimon Sud, care face legătura cu Gara Obor (București Est).

Dragonul Roșu este un complex comercial situat la periferia Bucureștiului, lângă orașul Voluntari. Compania Dragonul Roșu SA a fost înființată în anul 2003 și reprezintă compania din grupul de firme Niro ce dezvoltă proiectul Chinatown]. Parte a proiectului Chinatown, zona comercială Dragonul Roșu a devenit cunoscută în special pentru comerțul cu mărfuri chinezești de proastă calitate, dar la prețuri mai mult decât accesibile. Zona comercială Dragonul Roșu cuprinde peste 5.000 de magazine, zece restaurante, 3.500 de metri pătrați de birouri și 4.000 de locuri de parcare, potrivit Wikipedia.

În mai 2010, complexul comercial Dragonul Roși a fost cuprins de un incendiu de proporții.

La data de 1 Decembrie 2011 a fost inaugurat magazinul „Dragonul Roșu” din cadrul complexului. Acum, peste tot în jur vedem gunoi la Dragonul Roșu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here