Marea betonare și marea defrișare ale primarului Robert Negoiță vor ajunge în atenția Parchetului

Modul cum au fost amenajate spațiile verzi din Sectorul 3 al Capitalei, mai exact operațiunile marea betonare și mare defrișare ordonate de primarul Robert Negoiță, vor ajunge în atenția Parchetului.

Acesta este răspunsul primit de consilierii USB de la oficialii Poliției Sectorului 3, după o plângere înaintată în legătură cu lucrările de amenajare a spațiilor verzi.

„<Cauza urmează a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București> este răspunsul Poliției Sectorului 3 în urma somației cu executor judecătoresc făcută de consilierii USB împotriva lui Robert Negoiță cu privire la lucrările de amenajare a spațiilor verzi”, se arată într-o postare pe Facebook a Uniunii Salvați Bucureștiul Sector 3, însoțită de un facsimil al răspunsului primit de la Poliție.Politie Robert Negoita

Cetățeanul.net a dezvăluit, încă din 2014, modul cum primarul Robert Negoiță „mușcă” din spațiile verzi din Sectorul 3, pentru a face loc dalelor și betoanelor.

CITEȘTE  și Robert Negoiţă a început operaţiunea „marea betonare” a spaţiilor verzi

Reales în funcția de primar în acest an, Robert Negoiță a repornit în formță operațiunea marea betonare, pe care a dus-o apoi la paroxism cu marea defrișare. Zeci de arbori perfect sănătoși au fost tăiați pentru a face loc pavelelor edilului.

Robert Negoiță a reușit „performanța” de a face trotuare și ale paralele cu cele deja existente, reamenajate pe vremea când destinele Sectorului 3 erau conduse de Liviu Negoiță.

CITEȘTE și GALERIE FOTO Marea betonare, la paroxism. Negoiță face trotuare și garduri paralele cu ale „fostului” Negoiță

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here