USR Sector 3 îl somează pe primarul Robert Negoiță să scape de gheața de pe trotuare

gheața de pe trotuare

USR Sector 3 îl somează pe primarul Robert Negoiță să scape de gheața de pe trotuare, care a devenit un real pericol pentru toți cetățenii sectorului.

”Din cauza gheții formate pe trotuarele din Bucuresti, pietonii riscă sa petreacă Centenarul la spital și nu in piață sau cu familia. Le cerem primarului Robert Negoiță și Poliției Locale Sector 3 să își facă treaba și să aplice prevederile Anexei 1 din HCGMB 120/2010 privind Normele de salubrizare și igienizare ale Municipiului București”, se arată într-o postare pe Facebook a USR Sector 3 referitoare la gheața de pe trotuare.

Gheața de pe trotuare trebuie curățată în 24 de ore

Reprezentanții USR Sector 3 precizează că, potrivit articolului 12 din anexă, persoanele fizice si juridice au obligația ca pe timp de iarnă să curețe, în maximum 24 de ore după încetarea ninsorii, gheața formată pe trotuarele aferente imobilelor unde locuiesc sau își desfășoară activitatea, a sediilor de firme, curților si terenurilor deținute.

”Dacă ați identificat trotuare periculoase, semnalați aceste aspecte la dispeceratul poliției locale, tel. 021 9543, sau la adresa mediu@politialocala3.ro, folosind modelul de mai jos. Vă încurajăm să ne trimiteți și un feedback despre interacțiunea avută cu poliția locală în comentarii sau la adresa s3@usr.ro.

——————————–

TO: mediu@politialocala3.ro; relatiipublice@politialocala3.ro

 

Către Direcțía Generală de Poliție Locală Sector 3,

Serviciul Control Protecţia Mediului și Salubritate

Subsemnatul(a) [nume și prenume], domiciliat în [domiciliul petiționarului], în temeiul Ordonanței nr. 27/2002 privind reglementarea activitătii de soluționare a petițiilor, va aduc la cunoștință următoarele:

Pe strada [numele străzii și numărul adresei/punct de reper] nu a fost curățat trotuarul de gheață, circulația în zonă fiind foarte periculoasă.

– Poză [opțional]

– Linkul googlemaps [opțional]

Vă rog să îmi trimiteți numărul de înregistrare și să îmi comunicați în termenul legal modul de soluționare a petiției și măsurile dispuse pentru remedierea problemei”, se mai arată în postarea USR Sector 3..

LĂSAȚI UN MESAJ