Gabriela Firea a numărat 800 de gropi pe străzile din București și e nemulțumită de mizeria din cartiere

Firea a numărat 800 de gropi

Primarul general Gabriela Firea a numărat 800 de gropi pe străzile Capitalei şi anunţă că se lucrează deja la reabilitarea tronsoanelor afectate de vremea rece şi de soluţiile folosite pentru deszăpezire.

”Cea mai mare problemă în municipiul Bucureşti este faptul că, după perioada de iarnă şi după acţionarea cu antiderapant, sunt foarte multe gropi. Poliţia Locală şi Administraţia Străzilor am identificat 800 de gropi, foarte multe, spun eu. Singura veste, să-i spunem bună, este că anul trecut erau o mie pe vreme aceasta, acum avem 800 de gropi identificate la începutul primăverii”, a afirmat marți Gabriela Firea în cadrul comandamentuli organizat la Primărie.

Edilul Capitaiei a precizat că Administraţia Străzilor „a acţionat deja pe 600 de gropi, dar încă sunt în continuare de reparat, de reabilitat”.

Firea a numărat 800 de gropi. Apel către cetățeni

Firea a făcut apel la instituţiile din subordine, la primăriile de sector şi la cetăţeni să anunţe Primăria generală la call-centerul instituţiei cu privire la existenţa gropilor, spunând că va începe o perioadă de „lucrări extinse” de reabilitare a gropilor.

În ceea ce priveşte acţiunile de refacere a marcajelor, Firea a spus că licitaţiile au fost contestate de mai multe ori şi că speră „să se lămurească aceste contestaţii multiple şi nejustificate” pentru refacerea marcajelor rutiere.

Gabriela Firea s-a arătat nemulţumită şi de faptul că în zonele de la periferia Bucureştiului nu se face curăţenie aşa cum se face în centrul oraşului, în acest context primarul afirmând: „cetăţenii nu sunt de două niveluri, cetăţeni de nivelul unu, din centru, şi cetăţeni de nivelul doi, din zona marginală, toţi au nevie să trăiască într-un oraş curat”.

Până una-alta, Gabriela Firea a numărat 800 de gropi pe străzile din București.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here