Consilierii USR acuză: Robert Negoiță dă spațiile verzi din Sectorul 3 pe mâna editorului ziarului Ring

În Consiliul Local al Sectorului 3 a izbucnit un nou scandal, legat de spațiile verzi, care vor fi administrate de un om de casă al primarului PSD Robert Negoiță.

Consilierii USR au dezvăluit faptul că spațiile verzi din sector vor fi administrate de o societate cu răspundere limitată condusă de Ionuț Ciprian Grosu, fost consilier PSD la Ilfov, asistent parlamentar PSD și editor al ziarului Ring.

„Stelian Ene, consilier din partea USR, a cerut clarificări despre modul cum un interpus al primarului a ajuns să controleze managementul unei companii publice ce va gestiona zeci de milioane de euro. Dl Negoiță a negat cu vehemență că există o legătură între el și SC Ring Media Grup, editorii tabloidului Ring, adăugând că nu vede nici un conflict de interese nici dacă ar exista!”, se arată pe pagina de Facebook a USR Sector 3.

Stelian Ene mai precizează că societatea condusă de Ionuț Grosu are la ora actuală patru angajați și a denunțat conducerile numite politic și care pot ocoli procedurile de achiziții, transparență și concursuri de competență și pot atribui în voie sinecuri și contracte cu dedicație. „Spre deosebire de episodul similar din CGMB, inițiativa lui Negoiță s-a bucurat de majoritatea zdrobitoare a tuturor grupurilor politice din Consiliul Sector 3 cu excepția USR. Apropo, este vorba de același SRL mandatat anterior să cumpere cu bani publici halele Malaxa, mutilând acest monument istoric clasa A prin transformare într-un complex rezidențial”, mai scrie Stelian Ene.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here