SURSE Vîntu, operat la spitalul Monza. Medicii încearcă să-i salveze picioarele

Sorin Ovidiu Vîntu va fi operat luni la Spitalul Monza din București. O echipă de specialiști de renume de la Fundeni încearcă să-i salveze picioarele omului de afaceri.

Afecțiunea nu a fost tratată corespunzător cât timp Vîntu a stat în penitenciar, iar boala s-a agravat.

Ce-i fac medicii lui Vîntu

Sorin Ovidiu Vîntu va fi operat, cel mai probabil luni, 15 iunie, la spitalul Monza din Capitală, pentru a i se ameliora gravele probleme vasculare de la nivelul membrelor inferioare, „Cel mai probabil intervenția va fi o angioplastie”, ne-au declarat surse medicale, care au mai precizat, pentru ziarul Cetățeanul, că la intervenție vor participa și specialiști de la Fundeni.

Afecțiunea de care suferă Vîntu este astuparea sau îngustarea unor vase de sânge importante la nivelul picioarelor. Angioplastia, o intervenție minim invazivă, presupune introducerea de dispozitive (balon și/sau stent) pe vasele de sânge obturate și este menită să redea, pe cât posibil, circulația optimă a sângelui în zonele afectate.

CITEȘTE și FOTO Exclusiv! O mină de război germană a ratat „la mustață” vapoarele lui Vîntu și al Poliției de Frontieră

Curs de excelență în politică

Pe 27 martie, Tribunalul Bucuresti a admis cererea de liberare conditionata a fostului mogul media. După această dată, Sorin Ovidiu Vîntu a anunțat lansarea mai multor proiecte, între care „Clubul de Business si Politica SOV.” care își propune să reconstruiască elitele politice si de afaceri ale României.

În principiu, este vorba de pregătirea a 20 de cursanți în probleme de afaceri, dar și politice, candidații trebuind să aibă un IQ (coeficient de inteligență) minim de 120. Vîntu afirmă că a alocat acestui proiect suma de 60 milioane de dolari.

Politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business si nu poti ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politicăexplică Sorin Ovidiu Vîntu pe blogul său.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here