Vasile Turcu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Ce l-a împins la sinucidere

Vasile Turcu
Vasile Turcu

Viața lui Vasile Turcu (62 de ani) atârnă de un fir de ață, după ce fostul acționar la Dinamo a încercat să se sinucidă, ieri, în vila lui din București. Descoperit fără suflu de soție, omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca, situat chiar lângă stadionul Dinamo.

Când a fost descoperit, ieri, în jurul orei 10.00, în vila sa de pe strada Nicolae Caranfil, în sala de fitness de la subsolul imobilului, Turcu avea în jurul gâtului un cordon de halat de baie și atârna de bara unui spalier.

Ce l-a împins la sinucidere pe Vasile Turcu

Deși șocată, femeia a avut puterea să taie ștreangul, în timp ce menajera a sunat la 112. Personalul medical din echipajul SMURD ajuns la fața locului l-a resuscitat zeci de minute pe Turcu, apoi l-a transportat la spital, în stare de inconștiență. Potrivit anchetatorilor, Vasile Turcu ar fi lăsat familiei un bilet de adio, în care explică motivele care l-au determinat să ia această decizie radicală.

Vasile Turcu a fost chiar ieri dimineaţă la sediul DNA. Toate firmele sale se află în insolvenţă şi problemele financiare deveneau din ce în ce mai grave. Cu o avere evaluată, în urmă cu 7 ani, la 60 de milioane de euro, conform Forbes, Vasile Turcu și-a vândut acțiunile de la Dinamo în 2011 și a rămas cu afacerile din construcții, și acestea afectate după criza economică. A câștigat contracte pentru restaurarea Muzeului de Istorie, nefinalizată, cea a Ateneului Român, dar și consolidarea Arcului de Triumf, în asociere cu o altă firmă, pentru suma de 30 de milioane de lei. Cu toate acestea, Turcu avea probleme financiare. Și-ar fi pierdut restaturantul de lux din Capitală și multe dintre proprietățile lui ar fi fost lăsate gaj. Următoarele ore sunt critice pentru viața fostului acționar al clubului Dinamo.
Cel mai afectat ar fi, se pare, creierul mic, exact zona care ține de echilibru și respirație.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.