vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalUSR PLUS și Nicușor Dan au căzut la pace. Bugetul Capitalei va...

USR PLUS și Nicușor Dan au căzut la pace. Bugetul Capitalei va fi votat în curând

-

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a avut discuții cu reprezentanții USR PLUS, PNL și PMP pe tema bugetului și că s-a ajuns la „o formă acceptată de toată lumea”.

„Discuțiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progresele sperate. Am convenit o serie de ajustări la proiectul de buget, ajungând astfel la o formă acceptată de toată lumea. Sigur, nu e un buget perfect, dar e pasul necesar și corect pentru a începe investițiile în Capitală și pentru a elimina datoriile și problemele din perioada Firea-PSD.

Vom lucra împreună în continuare, inclusiv în perspectiva rectificării din a doua parte a anului, pentru a îmbunătăți abordarea în chestiunile bugetare. Susțin de aceea sporirea solidarității în coaliție, dar și realism maxim în privința chestiunilor dificile. Mulțumesc liderilor și reprezentanților USR PLUS, PNL și PMP pentru contribuția la găsirea unei soluții. E posibilă convocarea în următoarele ore a unei ședințe de Consiliu General, în care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificările agreate”, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Înainte de această întâlnire, reprezentanții USR PLUS București transmiteau că speră ca primarul general să fie pregătit cu „un buget realist, bazat pe veniturile reale, conform atribuțiilor sale legale”.

Pe 28 aprilie, proiectul bugetului Capitalei a fost respins în şedinţa Consiliului General, înregistrându-se 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 14 abţineri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...