Traian Băsescu l-a racolat în PMP pe cel mai râvnit independent din București. Cine este acesta

Liderul PMP, Traian Băsescu, a făcut o nouă mișcare interesantă pe scena politică, unde a reușit să îl racoleze pe Ștefan Florescu, unul dintre cei mai performanți independenți din București.

Florescu
Ștefan Florescu este de ieri, vicepreședinte al PMP

Florescu va fi vicepreședinte național al PMP, vicepreședinte la București și va face parte și din echipa care va coordona, la nivel de Capitală, campania electorală pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Florescu „a scos” 17% la alegerile locale

Florescu a candidat independent la alegerile locale din această vară și a obținut 17% la alegerile pentru funcția de primar la Sectorul 6 (peste 20.000 de voturi). El a ales să candideze independent după ce multă vreme, atât PSD cât și PNL au purtat negocieri cu el pentru a candida ca membru al acestora și PSD să devină candidatul lor la alegerile locale, însă Florescu a preferat să meargă independent.

Ștefan Florescu ne-a spus că a venit în PMP pentru  pentru că are încredere în Traian Băsescu și în proiectul pe care îl propune. „Nu am venit să cer nimic în partid, am venit să muncesc și să îmi ofer serviciile”, ne-a declarat Florescu. Cât despre o posibilă candidatură a sa la alegerile parlamentare Florescu susține că: „dacă președintele mi-o va cere, atunci firește că voi candida”.

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, a anunțat, marţi. și că Magda Bistriceanu şi Luminiţa Adam au fost desemnate purtătoare de cuvânt.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here