Soția președintelui Iohannis promite bucurie. Ministra Educației deja a văzut-o

Foto: https://www.facebook.com/CarmenIohanniis
Foto: https://www.facebook.com/CarmenIohanniis

Legile învăţământului care vor fi implementate în acest an vor aduce bucurie, a afirmat, luni, Carmen Iohannis, soţia şefului statului, cu ocazia deschiderii noului an şcolar.

Citește și Iohannis: Subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor, pe ordinea de zi a următoarei şedinţe CSAT

„Vă doresc tuturor elevilor, profesorilor, părinţilor un an cu mult succes şi reuşite. Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie. Şi cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a spus Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu.

„Citesc pe chipurile copiilor bucuria”

În paralel, Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a afirmat  că acest an şcolar reprezintă un nou început pentru întregul sistem de educaţie, menţionând că a intrat în vigoare legea învăţământului preuniversitar care pune treptat în vigoare proiectul „România educată”, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis, iar schimbarea dorită începe să se vadă.

Începutul anului şcolar aduce pentru noi toţi multe emoţii. Citesc pe chipurile copiilor bucuria de a-şi revedea colegii şi profesorii”, a declarat Ligia Deca, care a participat, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la festivitatea de deschidere a Anului şcolar, organizată la Şcoala Gimnazială nr. 162.

Ministrul a mai spus că pachetul legislativ vine în întâmpinarea profesorilor şi reprezintă o dovadă că dascălii trebuie să fie preţuiţi, menţionând creşterile salariale din ultimul an, care „au fost cele mai mari din ultimele trei decenii”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.