UPDATE Consilieri PNL puși pe listă pentru 4000 de euro! Ce o acuză peneliștii de la sectorul 3 pe Sulfina Barbu. Poziția PNL

PNL

Cetățeanul.net a intrat în posesia unui document care arată cancerul generalizat care s-a întins în structurile PNL. Potrivit documentului furnizat de surse din interiorul organizației PNL, pe care îl puteți citi în continuare, Sulfina Barbu și-ar fi impus „favoriții” pe lista consilierilor locali, motivându-și „despotismul” în contul sumei de 4000 de euro, cu care aceasta ar fi achitat datoriile filialei de sector.

După cum puteți citi în documentul alăturat Organizația PNL sector 3 este condusă și organizată pe criterii mercantile, ca o piață de cartier.

„Nu am crezut că Sulfina Barbu poate gândi ca un piețar”

Documentul înaintat lui Cătălin Predoiu, preşedintele PNL Bucureşti, a fost depus duminică, 24 aprilie, și semnat de cei mai vechi membri ai partidului o acuză pe Sulfina Barbu că ar fi întocmit discreţionar şi că ar fi manipulat listele de consilieri locali pentru alegerile din 6 iunie. Ei sunt revoltați că Sulfina Barbu susține că are dreptul să impună listele pentru că a achitat 4000 de euro, din banii personali, pentru a achita datoriile fililei de sector. „Ne-a atras atenția (Sulfina Barbu – n.n.) că a plătit din banii personali și ca urmare își rezervă dreptul de a stabili prioritățile pe listele de candidați la alegerile locale. (…) Nu am crezut că doamna Barbu poate gândi ca un piețar. Și noi, subsemnații am avut contribuții substanțiale la bugetul filialei, și nu numai, dar nu am cerut vreun drept nestatutar. În concluzie, pentru 4000 de euro, doamna Barbu și-a însușit toate drepturile…”, se arată în scrisoarea semnată de  membrii conducerii filialei de sector.

Pus consilier local pe listele PNL pentru că a confecționat mărțișoare

PNL
Scrisoarea prin care liderii PNL sector 3 o acuză pe Sulfina Barbu că a manipulat „ca un piețar”, listele de consilieri la Sectorul 3
paginile 3 si 4
„Pentru 4000 de euro, doamna Barbu și-a însușit toate drepturile”

Semnatarii reclamației către Cătălin Predoiu acuză că „lista Sulfinei” nu are nicio legătură cu activitatea desfășurată în partid. Astfel, dacă prim-vicepreședintele organizației, Constantin Cărbunaru, a fost trecut pe locuri neeligibile, „favoritul” Sulfinei, Ștefan Catană, propus de organizația de tineret „fantomă” a fost pus pe locul doi pe listă.

Meritele lui Catană ar fi, potrivit fișei menționate în document – că ar fi împodobit bradul de Crăciun și ar fi participat la confecționartea de mărțișoare.

Organizația PNL sector 3, condusă, în tandem, până de curând, de către deputatul Florin Alexe și de Sulfina Barbu, este cotată cu cele mai mici șanse între sectoarele Bucureștiului, alegătorii sectorului percepând PNL ca o simplă anexă la căruța administrației condusă de pesedistul Robert Negoiță.

Notă: Sulfina Barbu nu a putut fi contactată pentru a-și exprima punctul de vedere. Îl vom publica deîndată ce ne va fi comunicat.

Vom reveni cu noi probe asupra performanțelor peneliste din sectorul 3.

Ce spune PNL

Într-un drept la replică adresat redacției, reprezentanții PNL susțin că nu ar fi semnat documentul alăturat și că semnăturile ar fi fost copiate de pe alte documente. Chiar și în aceste condiții, Cetățeanul.net deține mărturii asupra faptului că documentul a fost redactat în sediul PNL, în seara zilei de duminică, 24 aprilie. Mai mult deținem și alte dovezi din care reiese că modul de stabilire a listelor de consilieri a fost „abuziv și fără respectarea statutului partidului”.

Prezentăm, în continuare, comunicatul PNL:

Facem menţiunea că aşa-zisa scrisoare pe care aţi folosit-o ca sursă de documentare nu este asumată de cei pe care i-aţi prezentat într-un tabel cu semnături, pentru a da aspect de autenticitate. Facem precizarea că acele nume şi semnături erau de fapt un tabel convocator al unei şedinţe şi nu au nicio legătură cu scrisoarea pe care aţi publicat-o în facsimil. Ca atare, vă rugăm să precizaţi din partea redacţiei faptul că nu deţineţi un document autentic din care să reiasă că semnăturile respective se referă la susţinerea scrisorii.
De asemenea, având în vedere faptul că ne aflăm în prag de campanie electorală, putem înţelege că şi redacţia dumneavoastră ar fi putut fi victima adversarilor noştri politici, care au interes să decredibilizeze organizaţia noastră, dar pentru a evita aceste incidente vă rugăm ca pe viitor să ne solicitaţi poziţia în momentul în care faceţi referire la noi”.

 

PNL
Potrivit surselor din interiorul organizației, scrisoarea ar fi fost semnată de majoritatea liderilor filialei de sector. Aceștia neagă însă că ar fi semnat documentul și spun că semnăturile le-ar fi fost luate de pe alte documente

 

 

Cetățeanul TV

4 COMENTARII

  1. Nu se poatea asa ceva! E o cabala orchestrata de niste pesedisti frustrati.O politiciana de notorietatea Sulfinei nu se preta la bani…E impotriva normelor de gandire si practica democrat/ liberale pe care le slujeste de buna vreme cu devotiune.Jos Ponta!Jos Dragnea!

    • MAI DRAGA…TOTI SUNT O APA SI-UN PAMANT,CAND SE VAD LA PUTERE SI CU BANI.II DOARE-N COT DE NOI…ASA CA NU VA MAI BATETI PT EI ,CA NICI UNUL APROAPE… NU E CORECT!

  2. In loc sa aruncati invective catre PSD care au si ei magariile lor ar trebui sa va ginditi la tara si sa dati solutii. Cu totii stim cum si’a facut SULFINA BARBU BANII SI AFACERILE SALE MURDARE. Dinsa crede ca este de neatins. Va veni si vremea ei. De ce nu intelegeti ca azi trebuie alesi OAMENI si nu PARTIDE caci mizeria este prezenta peste tot. Si cind ne certam si noi la nivelul nostru ei nu fac decit sa isi frece miinile. Barbu cu toata sleahta de hoti din PDL nu aveau ce cauta in PNL vindut de criminalul si tradatorul de tara ANTONESCU. Daca nu eram prosti, electoratul trebuia sa sanctioneze dur conducerea PNL la fel si la PSD dar noi ne purtam ca o turma raspunzind la intoxicari de tot felul. Daca nu aveti cunostinte politice nu va mai dati cu parerea ci incercati sa intelegeti. Cetatenii acestei tari au ajuns sa se bata intre ei iar adevaratii hoti si vinovati sint absolut in toate taberele. Hai sa ii dam afara si sa ne dam noi mina ccai ei si’au dat’o de mult cind au votat impreuna legea sa nu se confiste averile celor ce sint condamnati. Asta nu va spune nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here