UPDATE Pesediștii continuă să dea cu pumnul. După Mirel Palada la B1, acum Niculae Bădălău la o nuntă

La nici trei zile după ce Mirel Palada l-a luat la pumni pe Mihai Goțiu în studioul B1 TV, ștafeta a fosr preluată de un pesedist de frunte, Niculae Bădălău, care l-a agresat la o nuntă pe liberalul Marin Anton. Bădălău neagă acuzațiile, Anton își susține cu tărie versiunea, infirmată, evident, și de președintele CJ Giurgiu.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, este acuzat că l-a lovit pe liberalul Marin Anton la o nuntă la care au participat în localitatea Comana din Giurgiu.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu au declarat, duminică, pentru News.ro, că s-a deschis un dosar de cercetare penală în urma unei reclamaţii primite în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

”La ora 00.20 un bărbat de 57 de ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, a depus o reclamaţie la sediul Poliţiei Municipiului Giurgiu, afirmând că a fost victima unei agresiuni fizice săvârşite de un bărbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs într-un restaurant, în care cei doi participau la un eveniment privat”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Giurgiu.

Potrivit acestora, se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru amenințare. ”Dosarul va fi înaintat spre competentă soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dată fiind calitatea persoanei reclamate”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Surse oficiale au precizat că persoana reclamată este preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, iar cel care l-a reclamat este liberalul Marin Anton.

Cei doi participau la o nuntă, într-un restaurant din localitatea Comana, Giurgiu, când, conform surselor citate, ”pe fondul unor discuţii neprincipiale, Niculae Bădălău i-a dat o palmă liberalului Marin Anton”.

Marin Anton: Niculae Bădălău m-a înjurat de măicuța mea

Marin Anton a declarat că a fost la o nuntă şi că, la puţin timp de la sosire, a ieşit pe terasă, unde, la câţiva metri distanţă, se afla şi Niculae Bădălău împreună cu alţi câţiva bărbaţi.

„A început să strige la mine «Măi Antoane!», să mă înjure de măicuţa mea, să mă ameninţe că mă omoară şi că mă aranjează el. În timpul ăsta s-a apropiat de mine şi mi-a dat un pumn de palmă în gură” a declarat la Antena 3 Marin Anton, care a adăugat: „Cred că mi-a dat cu podul palmei”

El a explicat că a încercat să pareze, dar că în urma loviturii i-a fost spartă buza, motiv pentru care a mers la IML, pentru certificat medicol-legal şi a făcut şi plângere penală. Marin Anton a precizat că el şi Bădălău sunt competotori politici şi că din această postură îl critică. Întrebat dacă şi-ar retrage plângerea în cazul în care Niculae Bădălău şi-ar cere scuze, liberalul a precizat că acest lucru nu se va întâmpla.

Niculae Bădălău: Marin Anton vrea să devină vedetă. Nu l-am lovit

La scurt timp a venit și replica pesedistului. „Pur şi simplu nu am avut decât un schimb de replici cu domnul Anton. Nu ştiu de unde a ieşit toată povestea asta. Nu sunt de acord cu violenţa, detest violenţa”, a susţinut Bădălău la Antena 3.

Liderul PSD a ţinut să sublinieze că nu este un om violent. „Nu l-am lovit, frustrările dânsului politice, provocările pe care le face, nu le înţeleg”, a adăugat Bădălău, sşunând că detestă inclusiv violenţa verbală şi că schimbul de replici cu Marin Anton a durat câteva secunde.

„Dânsul vrea să devină vedetă”, a apreciat Niculae Bădălău, adăugând că nu a fost încă la poliţie, dar că va merge dacă va fi chemat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Minea, a confirmat şi el declaraţiile lui Bădălău, adăugând că Marin Anton nu fusese invitat la nuntă şi că are  antecedente în judeţ în ceea ce priveşte astfel de incidente.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here