Ștefan Florescu: „Munca pentru comunitate, răsplătită în Sectorul 6 cu scăderea impozitelor locale”

sectorul 6
Ștefan Florescu are un proiect original de scădere a taxelor locale pentru cetățenii din sectorul 6

Ștefan Florescu, candidat independent la Primăria Sectorului 6, anunță un program unic în România. Oricine dintre cetățenii din Sectorul 6 care va alege să muncească pentru lucrările comunității va primi ca răsplată scăderea taxelor și impozitelor.

Inițiativa lui Florescu va revoluționa nu doar plata impozitelor locale, cât mai ales cheltuielile publice. Ea va afecta însă firmele care încasează sume uriașe din lucrările pe bani publici.

Cum vor scădea taxele în Sectorul 6

Orice locuitor care dorește să-i fie micșorate, sau chiar plătite integral, taxele și impozitele locale, va trebui să se înscrie pe listele celor care doresc să participe la lucrările comunitare pe care primăria Sectorului 6 le va afișa din timp. Oamenii vor fi răsplătiți pentru munca lor, prin scăderea corespunzătoare a impozitelor și taxelor pe care le vor avea de plătit la bugetul local.

Sectorul 6
Candidatul independent Ștefan Florescu a participat, de mai multe ori, la acțiuni voluntare, la diverse acțiuni civice în Sectorul 6

Este o măsură pe care voi implementa, legal, va fi prioritatea mea după ce îmi voi prelua mandatul de primar. Fie că este vorba de săpatul spațiului verde din fața blocului sau despre dezăpezirea, la iarnă a trotuarelor sau a străzilor secundare, fiecare locuitor va avea ocazia nu doar de a-și îndeplini o obligație civică, dar și oportunitatea de a-și scădea taxele și impozitele!”, ne-a declarat Ștefan Florescu.

El mai susține că astfel vor fi eliminate din sistem și acele firme mafiote care încasează tarife exorbitante pentru lucrări pe care cetățenii Sectorului 6 le pot face mai bine și mai ieftin!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here