Marcel Ciolacu, mesaj intern pentru parlamentarii PSD: Votați propria moțiune de cenzură a partidului

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a trimis colegilor un mesaj pe grupurile interne ale partidul în care le propune ca PSD să depună propria moțiune de cenzură. Mesajul a fost transmis înaintea Biroului Politic Național de duminică.

„Vă propun să susținem propria noastră moțiune de cenzură. Avem textul, avem semnăturile legale. avem tot”, a transmis liderul PSD.

Marcel Ciolacu critică textul moțiunii inițiate de USR PLUS și AUR. El spune că e „scrisă pe genunchi”.

„Nu au avut nici măcar minima decență să ne trimită textul sau să discutăm pe marginea lui. Au crezut că ne forțează mâna și ne șantajează”, le-a mai spus acesta colegilor.

Biroul Politic Național al Partidului Social Democrat se reunește duminică, de la ora 12.00, potrivit digi24.ro.

USR PLUS și AUR au depus, vineri, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ei au strâns 122 de semnături. Moțiunea trece doar dacă este votată de 234 de parlamentari.

Moțiunea de cenzură a PSD a fost prezentată joi. În aceeași zi, Marcel Ciolacu îi invita la discuții pe liderii USR PLUS și AUR pentru un text comun. El declara că parlamentarii PSD ar vota o moțiune depusă doar de cele două partide.

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu nu a putut fi stabilit nici sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite. Acest lucru deoarece nu a fost întrunit cvorumul. Ședința a fost amânată pentru luni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here