Infecție cu „clostridium difficile” la Spitalul Universitar, chiar în secția condusă de Sorin Oprescu

Universitar

La doar o zi după ce a prezentat situația „roză” a Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB), un consilier superior la Casa Națională de Asigurări de Sănătate a fost infectată chiar în secția de chirurgie condusă de Sorin Oprescu.

Nu este singura neregulă, mai sunt și altele, neverificate de Ministerul Sănătății. Citiți joi, 8 noiembrie, pe Cetățeanul.net!

Infectată cu Clostridium difficile în Spitalul Universitar

Theodora D., pacienta despre care am aflat că lucrează chiar la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, ar fi fost infectată cu „clostridium difficile” ,după o intervenție chirurgicală suferită în secția condusă de Sorin Oprescu (Chirurgie 4), cel despre care Adriana Nica a declarat public că reprezintă modelul ei de manager de spital. Adriana Nica nu a comentat informația, iar pacenienta nu a putut fi contactată, având în vedere situația ei dificilă din punct de vedere medical.

Infectarea cu clostridium difficile provoacă un dmare disconfort pacienților, manifestările fiind foarte neplăcute, potrivit surselor medicale consultate de cetățeanul.net:

  • diaree apoasă sau cu sânge (3-15 scaune zilnic,urât mirositoare);
  • crampe abdominale;
  • febră;
  • greaţă;
  • scăderea poftei de mâncare;
  • deshidratare.

Infecția poate pune în pericol chiar viața pacientului, ne-au declarat sursele.

Adriana Nica nu mai vrea să fie asociată nejuustificat cu Sorin oprescu

Într-o notificare adresată Cetățeanul.net, trimisă de pe mailul de serviciu de la Spitalul universitar (!?) Adriana Nica ne-a notificat să nu mai asociem nejustificat activitatea de manager a dumneaei cu relația personală cu Sorin Oprescu, pe care a recunoscut-o, public, în repetate rânduri.

În urmă cu un an, ea declara, pentru revista Life:  „Nu-mi este ruşine de relaţia mea cu Sorin Oprescu. Mă sfătuiesc cu el în anumite privinţe, însă deciziile le iau împreună cu echipa managerială”, articol în care afirmă că Sorin Oprescu este modelul ei de manager.

Dacă alte cotidiane au criticat acid notificarea Adrianei Nica (S-a despărțit de bătrâior? Donșoara directoare ne interzice să mai scriem că e iubita lui Oprescu deși deține un imobil în legătură directă cu șpăgile luate de fostul primar), noi am ales să respectăm solicitarea de a nu amesteca relația dumneaei cu Sorin Oprescu.

Cazul de infectare cu clostridium dificile a doamnei D., petrecut în secția condusă de Sorin Oprescu în spitalul manageriat de Adriana Nica, depășește granița relației de concubinaj dintre cei doi, dezvăluită prima dată în presă în 2011, înainte de data afirmată oficial de Nica!

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here