Incredibile falsuri folosite în instanță de primăria lui Nicușor Dan. DOCUMENTE

Nicușor Dan

Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan, a depus în instanță mai multe documente de urbanism falsificate. Falsurile sunt menite să manipuleze judecătorii.

Investigație realizată de Cătălin Antohe și Sorin Ghica

Ziarul Cetățeanul a descoperit mai multe documente evident falsificate, așa cum vom demonstra în continuare. Actele au fost depuse în dosare de judecată de reprezentanții primarului Nicușor Dan.

Solicităm instituțiilor de Parchet competente să cerceteze faptele și circumstanțele descrise mai jos. Odată pornită investigația procurorii vor descoperi și alte falsuri, care au condus la o sumedenie de ilegalități flagrante. Pe o parte dintre acestea deja le-am investigat și noi!

Documentele falsificate

Documentele de mai jos au fost depuse în instanță de oamenii primarului Nicușor Dan, toate purtând ștampila și semnătura „Conform cu originalul”, într-un proces în care se cere judecătorilor să cerceteze legalitatea unui PUZ zone construite protejate. Documentele au fost însă depuse în mai multe dosare!

Concret, la cererea judecătorilor, oamenii primarului general au depus un set de copii după mai multe documente originale care au stat la baza aprobării PUZ-ului zone construite protejate, aprobat în 2000, în vigoare și astăzi. În partea dreaptă sus a documentului se poate vedea semnătura de primire în instanță.

Nicușor Dan

Documentele au fost însă toate falsificate. Iată documentele.

Avizul arhitectului șef al lui Nicușor Dan, depus în formă falsificată

Avizul nr. 24/2/1999 pentru Planul Urbanistic Zonal „Zone construite protejate”, emis de Municipiul București și semnat de arhitectului șef Adrian Bold este predat la Tribunalul București purtând ștampila „Conform cu originalul”. Dincolo de faptul că respectivul document de urbanism nu îndeplinește nici măcar cerințele minime ale unui aviz pentru un Plan de Urbanism Zonal, fapt care ne-a fost confirmat de specialiști, documentul este evident falsificat.

Se poate vedea pe ambele pagini ale documentului ștampila proiectantului, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”  București. Pe ștampilă mai este inscripționat și „Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice”. Or, Ministerul Educației a avut această denumire doar în perioada februarie 2016 – ianuarie 2017, așa cum reiese și din HG nr. 44/03.02.2016.

Așadar un fals grosolan! Un document depus la instanță în copie după original nu poate fi emis în 1999 cu o ștampilă din 2016 sau 2017!!! Mai mult, în 1999, data documentului, Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” se numea Institutul de Arhitectură „Ion Mincu”.

Nicușor Dan

Marian Moiceanu, rectorul Universității de Arhitectură, ne-a declarat că ștampila în cauză a fost folosită strict în 2016, anul în care a fost confecționată și a fost casată și distrusă în februarie 2017, după ce „Ministerul Educației Naționale și cercetării științifice” și-a schimbat din nou denumirea în „Ministerul Educației Naționale” (HG nr. 26/12.01.2017).

Am solicitat oficial Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” să ne comunice dacă Universitatea a semnat și ștampilat vreodată oficial documentele.

Rectorul universității a declarat pentru Cetățeanul că semnătura nu este a sa și nici nu știe cum a ajuns ștampila universității pe documente. În plus, ștampila universității de arhitectură nu avea ce căuta, sub nicio formă, pe un aviz emis de Primăria Capitalei, ne-a mai declarat rectorul Moiceanu.

Citiți la finalul acestui articol punctul de vedere oficial al Universității de Arhitectură „Ion Mincu”.

Al doilea fals, avizul Comisiei de urbanism

Același tip de fals apare și în copia „conform cu originalul” a avizului Comisiei de Urbanism, Lucrări Publice și Amenajarea Teritoriului. Ștampila din 2016 a Universității de Arhitectură este aplicată în fals pe documentul din 2000, chiar deasupra celei în care judecătorii sunt asigurați că respectiva copie este identică cu originalul.

Și în acest caz rectorul Universității de Arhitectură ne-a declarat că nu s-a aplicat niciodată oficial ștampila Universității pe documentul de mai jos.

Cine și cum a făcut falsul rămâne să descopere procurorii!

Alte documente înmânate judecătorilor Tribunalului București, falsificate grosolan

Falsuri în cascadă – încă două documente oficiale, de data asta din 1998, unul al MLPAT (Ministerul Lucrărilor Publice și Amenajarea Teritoriului), cel de-al doilea al Ministerului Culturii.

Nicușor Dan

În documentul din 1998, „conform cu originalul”, se poate vedea aceeași ștampila din 2016 a Universității alături de semnătura ministrului Ion Caramitru din 1998!

Universitatea de Arhitectură confirmă falsul

La solicitarea ziarului Cetățeanul, Universitatea de Arhitectură a comunicat oficial punctul de vedere referitor la documentele care au fost depuse în instanță în formă falsificată. Citiți punctul de vedere integral mai jos.

Cetățeanul TV

4 COMENTARII

  1. Nu am cuvinte să definesc acest om la ce fel este… și din cauza căruia am probleme. Dar se pare că sfidează pe toată lumea, deține adevărul absolut și culmea chiar nu pățeste nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.