luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalGuvernul Ciucă-Arafat bagă în carantină persoanele vaccinate, dovedite sănătoase. La ce...

Guvernul Ciucă-Arafat bagă în carantină persoanele vaccinate, dovedite sănătoase. La ce mai e bun certificatul verde?

-

Măsurile adoptate de CNSU (Comitetul Național pentru Situații de Urgență) prevăd carantinarea persoanelor dovedite ca fiind sănătoase!

„Nu avem ce face, asta e legea”, a spus Raed Arafat. La ce mai e bun certificatul verde?

Chiar dacă ești vaccinat, deții certificatul verde, iar testele PCR din România dovedesc că nu ești infectat, guvernul Ciucă decide carantinarea! Vezi documentele mai jos.

„Specialiștii” Comitetului nu au prevăzut că persoanele vaccinate care se întorc în România pot dovedi că nu s-au infectat printr-un test PCR realizat în țară, ci doar dacă au făcut testul în străinătate.

Ca atare, românii sănătoși care se întorc în țară din afara Uniunii Europene (precum Marea Britanie, SUA etc) intră automat în carantină dacă nu plătesc bani grei afară pentru un test PCR înainte de sosire. Dacă fac testul în România, după sosire, acesta nu valorează nici cât o ceapă degerată!

Raed Arafat a fost interpelat de către un cetățean român, triplu vaccinat cu Pfizer în țară, care s-a întors din Marea Britanie și nu a mai avut bani să plătească acolo PCR-ul – 150 de lire (900 lei). A doua zi după sosire, cetățeanul în cauză a făcut un test PCR în România care a dovedit că este negativ la infecția cu coronavirus. „Trebuie să stați în carantină zece zile, asta e legea. Legea nu prevede că poți face PCR-ul în România”, a spus Raed Arafat.

Astfel, în timp ce alte țări câștigă bani grei din testările COVID, România își obligă cetățenii care vin din afara UE să facă testele doar în străinătate!

Așa arată decizia de carantinare a unui român care are făcute toate cele trei vaccinuri. Deși a dovedit că este și negativ la infecția cu coronavirus (vezi mai jos) el este obligat să rămână în carantină la domiciliu
certificatul verde

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...