Jaf pe bani publici! Primăria Capitalei îi plătește 300.000 de euro unui bucureștean, să nu vină la serviciu! Cine-s vinovații

Primăria Capitalei i-a plătit 300.000 de euro până acum, unui bucureștean, numai să nu vină la serviciu! Jaful din banii publici, care continuă și în prezent, s-a produs pentru că Sorin Oprescu și Geta Drăgoi, șefă la „Resurse Umane”, au refuzat să pună în aplicare hotărârile judecătorești care obligau Primăria să-l reangajeze pe Laurențiu Coruț.

Geta Drăgoi
Laurențiu Coruț, plătit să stea acasă, din bani publici, cu 300.000 de euro

Pe 30 martie, Cetățeanul.net a dezvăluit cazul revoltător al lui Laurențiu Coruț, fostul șef al Serviciului juridic din Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU), omul care câștigă, din bani publici, câte 1000 de lei/zi, pentru că Mafia din Primăria Generală refuză să îl angajeze. Cetățeanul.net a aflat cine este funcționarul vinovat de această situație

Directorul Geta Drăgoi, principalul responsabil de gaura din buget

Geta Drăgoi
Geta Drăgoi, directorul din primărie, vinovată, alături de Sorin Oprescu, de „scurgerea” din Buget

Devenit bătaia de joc a camarilei (administrația Sorin Oprescu) rămasă și azi „la putere” în Primăria Generală a Capitalei, Laurențiu Coruț, câștigă, zi de zi, din noiembrie 2014, despăgubiri de 1000 lei bani în mână, inclusiv sâmbăta și duminica, pentru că Mafia din primărie trage sforile să nu îl reangajeze.

După ce Sorin Oprescu și Geta Drăgoi, șefa Serviciului „Resurse Umane” au refuzat să pună în aplicare o hotărțâre judecătorească executorie, Primăria Municipiului București i-a plătit lui Laurențiu Coruț cel mai mare „salariu” din România – câte 30.000 lei/lună, plus salariile, de la concedierea din 2009 și până astăzi. În total Laurențiu Coruț a încasat, legal, din banii publici, peste 170.000 de euro (despăgubirile de 1000 lei/zi, timp de un an și jumătate, plus salariile, din 2009 încoace, de la concedierea sa ilegală).

Vineri, 22 aprilie, Coruț a mai câștigat în instanță, despăgubiri de 529.000 de lei (5,29 miliarde de lei vechi), tot din banii publici, pentru că nu a fost angajat. Iată cum nepăsarea față de banii publici se plătește cu încă 120.000 de euro, tot din banii noștri, ai contribuabililor.

Cine este vinovat de faptul că un angajat dat afară ilegal câștigă saci cu bani de la Primăria Capitalei fără să miște măcar un pai trebuie să hotărască Curtea de Conturi a României! Până atunci Cetățeanul.net cere demisia doamnei Geta Drăgoi, șefa Direcției resurse Umane, principala responsabilă, alături de Sorin Oprescu, de faptul că Laurențiu Coruț nu a fost reangajat, așa cum a stabilit instanța de judecată, încă din noiembrie 2014.

La rândul său, primarul interimar Răzvan Sava, care declara luna trecută, pentru Cetățeanul.net, că va rezolva problema, dar nu a făcut-o încă!, trebuie să stabilască cine mai este vinovat alături de Geta Drăgoi, că s-au plătit din Bugetul Capitalei, unui bucureștean, peste 300.000 de euro, numai să stea acasă!  

Notă: În timp ce dumneavoastră citiți aceste rânduri, Laurențiu Coruț mai primește 1000 de lei să nu vină, nici astăzi, la serviciu! Tot noi plătim disprețul funcționarilor Primăriei față de banii noștri! 

Geta Drăgoi
Pe 22 aprilie, Laurențiu Coruț a mai obținut, în instanță, despăgubiri de 529.000 de lei. Cine plătește atâta bănet, doamnă Drăgoi?

 

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

 1. Eu ma intreb: cati agajati pe spaga trebuie sa mai „ifaptuiasca” penala de geta dragoi ca organale abiliate ale statului, DNA, Diicot sa se sesizeze si, sa cerceteze faptele savarsite de ea in regim de urgenta ?
  Aceasta escroaca trebuie sa ajunga imediat dupa gratii!
  Dar cat PSD-ul e in floare, nici in spaga nu o doare! Cat PSD-ul are in fructe un condamnat penal (puscarias) pe furt de voturi, de ce sa nu fure si geta dragoi banii nostrii! Cat PSD-ul (ea, geta, plateste cotizatiile, spagile sa o tina in fuctie la PSD) este un partid condus de mafioti, puscariasi; de ce sa se teama geta de la resurse umane?! (Nu inseamna ca, PNL-ul este altfel, este la fel ca PSD-ul, dar un pic mai mic, mafiot)!
  Un prieten, mi-a povestit ca ia fost respins dosarul de participare la concurs, fara nici-un motiv, fara nici-un referat, fara nici-o explicatie! Cand a intrebat-o pe geta, de ce ia fost respins dosarul, ea, geta a chemat pe securistul „acoperit” lica liviu si pe colega ei care este adjuct si, au vrut sa-l bata…! Prietenul meu, a scapat de bataie, pentru ca, a apucat sa fuga in lift! Daca nu fugea in lift, incasa bataie de ajungea in spital!. Cele doua, geta si colega ei, vroiau sa-l tina de maini si securistul lica liviu, urma sa-i care pumni si picoare. Cand a vazut prietenul meu ca, l-a apucat una de o mana si alta de cealalta mana; iar lica liviu sa pregatit de primele lovituri, sa smuls din mainile celor doua penale si a fugit in lift, si, asa a scapat doar cu o mare sperietura! Vadati seama, ce a ajuns geta dragoi, sefa de la resurse inumane din primaria capitalei, acum a lui Firea-Pandele!
  Ce mai mi-a spus prietenul meu de geta dragoi:
  „- este o mincinoasa, o femeie lipsita de scrupule, o executanta marunta a sistemului mafiot din cadrul resurselor umane, conduse de PSD!
  – toate posturile scose la concursul pentru recrutarea de functionari piblici, cu „Acordul” A.N. a Mafiotilor Publici; sunt aranjate dinainte, scoase pentru cei care au dat banii sau impusi politic;
  – nu ai nici-o sansa, daca nu ai dat banul si nu faci parte din „mocirla” mafiotilor;
  De asemenea, tot prin acesti functionarii corupti, incheie contracte cu statul si fura banul public!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here