Galerie FOTO. Întâlnire de taină pentru sabotarea revenirii lui Robert Negoiță în PSD

Primăria Sectorului 3
Robert Negoiță

Întâlnire de taină joi seara între liderii PSD sector 3 și oamenii de încredere ai Gabrielei Firea, care vor să împiedice cu orice chip revenirea în PSD a primarului sectorului 3 Robert Negoiță.

Negoiță ar urma să fie absorbit de PSD cu tot cu formațiunea politică pe care a creat-o.

Conspirația anti-Negoiță

Surse apropiate spun că Marius-Vasile Niță, finul lui Aurelian Bădulescu (fost Viceprimar al Capitalei) ar fi organizat întâlnirea stropită din belșug cu șampanie la restaurantul Imperial One, fost La Mia Musica.

Niță i-a adus la aceeași masă pe Aurelian Bădulescu, Florentina Gherghiceanu și Marius Pavel. Rămâne de văzut și cum va reuși să împiedice grupul nou format revenirea lui Negoiță în PSD, dat fiind faptul că Primarul Sectorului 3 a fost văzut recent la o masă în compania unor lideri PSD de primă mână: Ciolacu, Grindeanu și Tudose. Bătălia este strânsă, mai ales că Negoiță vizează funcția de președinte al PSD București, tocmai locul ocupat acum de Gabriela Firea.

Ciolacu rezonează cu fuziunea

În trecut, președintele Marcel Ciolacu s-a declarat de acord cu fuziunea. „Am avut discuţii cu domnul primar Robert Negoiţă. Doreşte să revină în interiorul Partidului Social Democrat. E o decizie pe care o să o iau cu toţi colegii. Eu, personal, mi-aş dori ca domnul Negoiţă să revină în PSD. Am avut o discuţie la Comitetul Regiunilor, cu preşedintele din partea PES şi am dat o scrisoare ca domnul Negoiţă să reintre din partea socialiştilor în Comitetul Regiunilor şi a fost acceptat acest lucru.

Între oameni politici există şi anumite derapaje şi supărări interne. Dar cred că interesul PSD va depăşi aceste mici neînţelegeri care au existat. Cred că Robert Negoiţă a avut anumite derapaje şi decizii greşite politic şi chiar colegial. Aşa consider, i-am şi spus”, a declarat, la DC News, Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here