Gabriela Firea dă vina pe șoferi pentru problemele la autobuzele turcești. Reacția lui Ciprian Ciucu

curăţenie în autobuze Gabriela Firea dă vina pe șoferi probleme la autobuzele turcești Se majorează capitalul social la STB

Primarul Gabriela Firea dă vina pe șoferi pentru neregulile depistate la autobuzele noi Otokar și spune că filmulețele postate pe Internet sunt provocări.

„Sunt provocări. Nu vreau să vă dau o cifră care să devieze atenția, dar la achiziția de acum 12 ani au fost, în primele două luni, aproape 500 reclamații în legătură cu noile autobuze. Acum, bineînțeles că sunt persoane interesate să denigreze acest proiect foarte important al Capitalei și anume achiziția a 400 autobuze noi, Euro 6. De fiecare dată s-a constatat, după verificarea incidentului, că era pur și simplu ori o neatenție, o neglijență, o neînțelegere a bordului care e foarte nou și electronic, din partea conducătorului auto, ori un mic incident care a fost umflat și crescut și exagerat”, a declarat Gabriela Firea.Gabriela Firea dă vina pe șoferi

Gabriela Firea dă vina pe șoferi și spune că anul acesta vor mai fi cumpărate încă „100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze și 400 de autobuze cu gaz natural comprimat”. De când au fost aduse în Bucureşti, autobuzele Otokar au avut mai multe probleme, unele dintre situații fiind filmate și postate pe rețelele de socializare.

Gabriela Firea dă vina pe șoferi. Ciprian Ciucu: ”Este ca și cum i-ai spune unui profesor de mate că nu știe tabla înmulțirii”

Gabriela Firea dă vina pe șoferi, iar consilierul general din partea PNL Ciprian Ciucu a reacționat pe Facebook: ”Să îi spui unui șofer că nu a înțeles bordul unui autobuz este ca și cum i-ai spune unui profesor de mate că nu știe tabla înmulțirii, îl faci prost în față. Îți trebuie multă aroganță și închipuire să îți permiți să jignești cu o asemenea lejeritate o întreagă categorie profesională de dragul relației tale cu turcii de la Otokar”.

În luna iunie 2018, primarul general, Gabriela Firea, a semnat împreună cu managerul general al Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi, Serdar Gorguc, contractul prin care Primăria Capitalei achiziţionează 400 de autobuze noi Euro 6. Conform graficului de livrări, până la sfârşitul acestui an, vor veni la Bucureşti primele 100 de unităţi, urmând ca anul viitor, să ajungă şi restul de 300 de autobuze. Acum, Gabriela Firea dă vina pe șoferi.

LĂSAȚI UN MESAJ

*