UPDATE Primăria Capitalei a autorizat mitingurile PSD și PNL, în același timp, la Casa Poporului. Surse: Peneliștii pregătesc autobuzele

protest piata universitatiiSocial democrații și liberalii au cerut autorizație de miting pentru vineri în fața Casei Poporului. Ambele partide vor să manifesteze în acelaşi timp : liberalii împotriva moțiunii de cenzură, iar pesediștii pentru susținerea lui Victor Ponta. Surse din PNL ne-au spus că toate organizațiile PNL din județele apropiate de Capitală au primit dispoziție să își aducă membrii și simpatizanții, cu autobuzele, la mitingul de vineri

UPDATE Primăria Capitalei a autorizat şi mitingul PNL, şi pe cel al PSD

 Două mitinguri, ale PSD şi PNL, sunt programate pentru vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, în zona Palatului Parlamentului.

Vineri, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor face un lanţ uman pe latura dinspre Calea 13 Septembrie, în timp ce PSD ar urma să organizeze un miting pe cealaltă latură, respectiv pe trotuarul dinspre Parcul Izvor. Co-preşedintele PNL Vasile Blaga a precizat marţi seară la Gândul Live că PNL a depus la Primăria Generală a Capitalei, cu cinci zile înainte, cererea pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului, în ziua discutării moţiunii, vineri, începând cu ora 10,00.

„Astăzi, surpriză la Primăria Generală a Capitalei: două mitinguri, au venit şi pesediştii. Şi atunci apucă-te şi împarte în două cercul din jurul Parlamentului, pe partea dinspre Academie cei care ne susţin pe noi şi proiectul nostru, pe partea cealaltă ei. Incredibil. Spre Parcul Izvor, PSD, aşa a zis domnul Oprescu, şi noi pe partea cealaltă. Ăsta este Victor Ponta. Pe de o parte ne ameninţă, să încerce să-i timoreze pe cei mai slabi de înger, pe de altă parte îşi trimite trupele să facă o contramanifestaţie”, a spus liderul liberal.

Blaga a adăugat că liberalii „se aşteaptă la provocări”. „Vom avea proprii noştri oameni de ordine, le-am transmis colegilor să nu riposteze în niciun fel, pentru că vor încerca să ducă la îndeplinire visul domnului Ponta, bătaie în stradă şi alte lucruri de genul ăsta. Ne aşteptăm la provocări”, a mai declarat el.

Liderii PNL susțin că ei au depus primii cererea de miting, iar pesediştii au depus după – pentru ca să îi boicoteze. Potrivit surselor noastre, atât PNL cât și PSD au anunțat că nu cedează.

Știre în curs de actualizare.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.