Exclusiv! Scamatorii juridice scandaloase la Curtea de Apel București

Curtea de Apel

În timp ce întreaga țară a rămas cu ochii ațintiți către scandalul modificării legislației penale, în justiția „civilă”, la Curtea de Apel București se petrec nereguli scandaloase.

Astfel, în procesul în care SC Profit Construct SRL solicită despăgubiri pentru întârzierea aprobării de către Consiliul General al Municipiului București (CGMB), timp de mai mulți ani unui Plan de Urbanism Zonal, președintele completului din dosarul de recurs este același judecător care a condus ședințe de judecată și la procesul pe fond.

Judecătorul Ana Maria Mocanu președintele Completului 13 recurs de la Curtea de Apel București conduce instanța într-un dosar în care a mai fost președinte de comple și la fond, pe când era judecător la Tribunalul București.

Dovada neregulilor de la Curtea de Apel

Curtea de Apel
Dovada! Judecătorul Ana Maria Mocanu a fost președinte de ședință în același dosar, atât la Fond (pe când era la Tribunalul București) cât și la Recurs (la Curtea de Apel București)

Cetățeanul prezintă dovada că Ana-Maria MOCANU se află în situația de incompatibilitate, întrucât a fost Președinte de complet la cinci termene de judecată în prima instanță, respectiv 08.03.2016, 19.04.2016, 17.05.2016, 31.05.2016 și 28.06.2016.

Cu toate acestea, judecătorul Mocanu nu s-a abținut de la a judeca dosarul, ba, mai grav, a respins și cererea de recuzare și urmează să se pronunțe în dosarul pe care l-a judecat și la fond! Nu este singura neregulă din acest dosar. Vom reveni.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here