EXCLUSIV Adjunctul Vămii Agigea, scandal monstru cu polițiștii de la Rutieră, după ce a fost prins băut la volan

Poliţia l-a căutat pe agresor

Dan Opriș, adjunctul Vămii Agigea, se află în centrul unui scandal de proporții, după ce a intrat în conflict cu Poliția Rutieră.

Potrivit surselor ziarului Cetățeanul, Opriș a fost oprit, marți, în trafic la ieșirea din port, după terminarea programului de muncă, în jurul orelor 16:45.

Agenții de la Poliția Rutieră nu s-au lăsat impresionați de funcția lui Opriș, cunoscut de altfel pentru relațiile sale influente în județul Constanța.  În urma testării cu aparatul Draeger, polițiștii au stabilit că adjunctul Vămii Agigea avea o alcoolemie de 0.49 alcool pur în aerul expirat.

Potrivit surselor, Opriș băuse împreună cu șeful său Octavian Lică Parfenie, șeful de vamă, dar și cu câțiva comisionari vamali.

Aceleași surse au declarat pentru ziarul Cetățeanul că, în timp ce era la spital în vederea recoltării probelor de sânge, Dan Opriș i-ar fi amenințat pe agenții Poliției Rutiere, precum și pe lucrătorii Poliției de Frontieră. „O să vedeți voi cine are mușchi mai mari!”, le-ar fi spus Dan Opriș.

Dan Opriș, adjunctul Vămii Agigea: „Eram staționat”

Contactat de jurnaliștii ziarului Cetățeanul, adjunctul Vămii Agigea a confirmat că a fost prins băut, dar spune că era staționat la volanul mașinii sale, nu era în mers.

„Eram staționat, nu eram la volan”, a declarat Dan Opriș.

Întrebat despre amenințările pe care le-ar fi proferat la spital la adresa agenților de Poliție, adjunctul Vămii Agigea a negat și a refuzat să mai continue dialogul. „Nu am amenințat pe nimeni. Nu vă mai dau nicio declarație, în momentul ăsta considerați că nici n-am vorbit. La revedere!”, a fost replica lui Dan Opriș, înainte de a ne închide telefonul în nas.

Șeful vămii Agigea Octavian Parfenie a precizat, pentru ziarul Cetățeanul, că marți s-a aflat în București și nu s-a văzut cu adjunctul său.

„Eu marți toată ziua am fost la București, nu am băut cu Dan Opriș. Eu nici măcar nu beau alcool. Nu m-am văzut ieri cu Dan Opriș. Eu vorbesc doar în ceea ce mă privește, nu știu ce a făcut Dan Opriș. Verificați-vă sursele”, a declarat Octavian Parfenie.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.