Disputele politice dintre primarul sectorului 2, viceprimar și consilieri blochează proiectele primăriei

Primarul Sectorului 2, Mihai Toader, îl acuză pe viceprimarul Dan Cristian Popescu, dar și pe consilierii locali PNL, USB, PMP, că blochează o serie de proiecte ”extrem de importante”, printre care ”reparațiile școlilor și plata  persoanelor cu handicap”.

Nemulțumirea edilului este legată de votul negativ dat de consilieri ordinei de zi a celei mai recente ședințe de Consiliu Local.

Printre proiectele amânate din cauza” ambițiilor” viceprimarului Dan Cristian Popescu și ”a consilierilor locali PNL, USB, PMP” se numără alocarea sumelor necesare școlilor pentru: reparații, igienizare, dotări, verificarea centralelor termice, documentațiile pentru obținerea autorizațiilor de securitate la incendiu (ISU); plata drepturilor persoanelor cu handicap; ”Cardul european pentru persoanele cu dizabilități” – în cadrul proiectului finanțat de Comisia Europeană ”Asigurarea mobilității pentru persoane cu dizabilități în România și Europa”; diminuarea tarifelor pentru copii la Parcul de Agrement Tei și gratuitate pentru copiii din centrele sociale;prelungirea contractului de finanțare a proiectului de monitorizare video, etc.;asigurarea fondului de salarii pentru angajații C.L.S.2, se arată într-un comunicat al Primăriei Sector 2, citat de Agerpres.

”Cum poate fi numită o asemenea atitudine: necunoașterea legii, inconștiență, orgoliu…….., manipulare cu rea credință a colegilor consilieri!? Regretabil!!! Așa înțelege domnul viceprimar Dan Cristian Popescu să lucreze în interesul și pentru binele cetățenilor Sectorului 2!!! Sper că în ședința de Consiliu pe care am programat-o luni, 22 august, să reușim să intrăm în normalitate și consilierii locali să-și facă datoria fără a mai obstrucționa activitatea normală a Primăriei Sectorului 2”, afirmă primarul Sectorului 2 Mihai Toader, citat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ