De doi ani şi jumătate, Poliţia caută maşina de nefurat a deputatului „Mitralieră”

De doi ani şi jumătate, Poliţia caută maşina de nefurat a deputatului

În toamna anului 2017, deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis şi deputatul „Mitralieră” anunţa mass-media că i-a dispărut din parcare o maşină de 150.000 de euro, autovehicul luat în leasing de fratele său. În doi ani şi jumătate nu a apărut niciun suspect, deşi au fost anunţaţi de furt ministrul Carmen Dan şi şeful partidului.

”Dimineata, la ora 10.00, am vrut să vin la Comisia de anchetă şi când am ieşit din bloc nu am mai găsit maşina. Clar am fost urmărit de cineva. În al doilea rând, să furi o maşina de lângă Parlament şi SRI mi se pare o chestie neimaginabilă”, declara atunci Rădulescu.

În doi ani şi jumătate, Poliţia nu a reuşit să dea de urma hoţilor. „La data de 15.11.2017 a fost reclamat furtul unui autoturism dintr-o parcare situată în Bucureşti, Bdul Libertăţii, sector 4. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Şi în prezent sunt efectuate activităţi în vederea găsirii autoturismului şi identificarea autorilor”, se menţionează în răspunsul primit de la Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti.

Maşina care nu a mai fost furată

Furtul este cu atât mai ciudat cu cât, atât Rădulescu, cât şi producătorul susţin că respectivul autovehicul nu poate fi furat. ”Maşina este destul de sofisticată, are un sistem de autoblocare. Puteai sa intri, dar nu mai puteai să ieşi. Eu am anunţat, bineînţeles, ministrul de Interne, Carmen Dan, care era în şedinţă de Guvern, i-am trimis mesaj preşedintelui Dragnea ca să-i spun că mi s-a furat maşina de aici”, mai precizat atunci Rădulescu.

Potrivit acestuia, reprezentantul Range Rover i-a spus, și a transmis și anchetatorilor de la Poliție, că a vândut 20.000 de astfel de mașini și nu s-a furat niciuna. ”Importatorul a spus că această mașină are sisteme făcute pe comandă, nu poți intra în mașină, fără telecomandă, nu se poate porni motorul. Al doilea lucru, dacă cineva sparge geamul, intră în mașină, în acel moment se blochează ușile și începe alarma. La mine nu este spart nici geamul și nici nu a pornit alarma”, mai arăta el.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here