Alianța AUR s-ar putea destrăma în Parlament. Șoșoacă va fi șefa unui alt partid

Diana Șoșoacă

Ninel Peia, fondatorul Partidului Neamul Românesc (PNR) confirmă zvonurile potrivit cărora AUR e la un pas de dizolvare, după ce protocolul de colaborare dintre partidul său și formațiunea condusă de George Simion a expirat.

Peia spune că a făcut nenumărate demersuri pentru ca Alianța pentru Unirea Românilor să existe în continuare, însă s-a lovit de nepăsarea liderilor, care nu i-au răspuns la solicitări. Peia mai spune că a așteptat destul și că AUR se va dizolvă fiind condus de lideri cu orgolii prea mari, care au uitat de colegii de alianță.

Ninel Peia mai susține și că i-a propus Dianei Șoșoacă să preia frâiele formațiunii PNT, tocmai pentru că este o voce feminină ce se face ușor auzită iar partidul său are nevoie să fie reprezentat în Parlament de o persoană vocală.

Întrebat când se va sparge buba la AUR, Peia spune că în cursul zilei de luni îi va anunța pe liderii AUR decizia sa.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Domnul PEIA,dumneavoastră vă auziți ce spuneți???
    Sunteți deja aberant,să nu mai spunem că AUR nu se poate alia,din punctul meu de vedere, cu un partid condus de 85% ,foste cadre ale armatei,formate înainte de 1989 ,si asta din anumite principii si din cauza gândirii cadrelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here