Administrația Fondului pentru Mediu poate fi catalogată cu succes o Rabla Plus

Foto: http://www.politica-broastei.ro/

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunța în 30 mai, pe site-ul propriu,  că a prelungit sesiunea de înscriere atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoane juridice, inlusiv UAT–uri și instituții publice, în cadrul Programului Rabla Clasic şi în Programul Rabla Plus până la data de 31 iulie 2022.

Numai că, pe același site, AFM anunța încă din 13 mai că „ Bugetul pentru Rabla Plus – persoane juridice a fost deja rezervat”. În același comunicat este inclusă și următoarea declarație a președintelui Administrației Fondului pentru Mediu, Laurențiu-Adrian NECULAESCU (foto):

Bugetul pentru Rabla Plus – persoane juridice a fost deja rezervat, fiind în continuare sume disponibile pentru înscrierea persoanelor fizice, unităților administrativ teritoriale și instituțiilor publice. De asemenea, încă sunt deschise înscrierile pentru Rabla Clasic, la toate cele trei categorii de beneficiari: persoane fizice, persoane juridice și UATuri/instituții publice.

Faptul că sumele pentru Rabla Plus – persoane juridice au fost deja solicitate ne confirmă că există un interes impresionant pentru autovehiculele electrice, având în vedere și ecotichetul oferit prin acest program care are o valoare de peste 10.000 de euro”.

Însă următoarea imagine, postată tot de AFM, spune că „Rabla Plus privați – fonduri epuizate”:

Cert este că nu se pot depune dosare, la persoane juridice, pentru  Rabla Plus.

Dar și o veste bună, de la AFM:

„Sesiunea de depunere a dosarelor de finanțare pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi, a fost prelungită până la data de 12 august 2022”, se mai arată în comunicatul din 30 mai.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.