2024 este anul care ne-ar putea „pricopsi” cu dictatura mondială sanitară. Iohannis a angajat deja România

Președintele României și președinta CE exersând salutul globalist, cu cotul
Președintele României și președinta CE exersând salutul globalist, cu cotul

Sub pretextul că „lumea trebuie să se pregătească în mod corespunzător pentru viitoare pandemii”, după cum a declarat şeful Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), în mesajul său de sfârşit de an,  promotorii globalismului, gen George Soros, Bill Gates, administrația Biden, Comisia Europeană etc., sunt pe ultima sută de metri în demersul lor pentru instalarea unei dictaturi mondiale, începând cu cea sanitară.

După ce s-au „antrenat” cu pandemia COVID, când au experimentat reacția oamenilor la „închisul în case” și la vaccinuri mai mult decât insuficient testate, promotorii globalismului, prin directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, îndeamnă ţările să ajungă la un acord „extraordinar” pentru umplerea golurilor în ceea ce priveşte pregătirea în cazul unei viitoare pandemii.

Citește și Rafila răbufnit după anunțul lui Iohannis despre vaccinarea obligatorie: Mi se pare defazat!

„Anul 2024 oferă o oportunitate unică de a reduce aceste lacune”, a spus Ghebreyesus, un fost ministru comunist etiopian, amintind că ţările negociază primul „acord global privind ameninţările pandemice”.

„Trebuie să facem mai mult”

La rândul său, Antonio Guterres, secretarul general al ONU, a declarat marţi că omenirea nu este încă pregătită pentru o eventuală nouă pandemie. „Trebuie să facem mai mult”, a declarat secretarul general al ONU cu ocazia Zilei Internaţionale de Pregătire împotriva Epidemiilor, care este marcată la 27 decembrie.

La iniţiativa preşedintelui Consiliului European, Charles Michel, OMS găzduieşte în prezent o serie de negocieri ce vizează un tratat global privind pandemiile.

Klaus Iohannis a angajat deja România

Tratatul urmează să fie adoptat în cadrul Adunării Mondiale a Sănătăţii, programată între 27 mai şi 1 iunie 2024.

Proiectul viitorului tratat, redactat pe 30 de pagini, este extrem de controversat. Chiar dacă tratatul va fi adoptat la reuniunea OMS, acesta va intra în vigoare dacă este ratificat de un număr suficient de ţări şi ar fi valabil doar în acele state.

România, prin președintele Klaus Iohannis, a susţinut încheierea tratatului, anunța, în marti 2021, Radio România Internațional.

Prin aderarea la acest tratat, țara semnatară va renunța la SUVERANITATEA sa în domeniul sanitar, urmând să execute doar ordinele OMS, organizație care, să ne amintim, la jumătatea lunii ianuarie 2020, anunța ca noul virus COVID ce tocmai fusese identificat în China nu se transmite de la om la om.

Potrivit site-ului Consiliului European, tratatul va fi „un cadru internațional mai solid în materie de sănătate, în care OMS să fie autoritatea de coordonare în materie de sănătate la nivel mondial”.

Ideea unui astfel de document a fost lansată de președintele Consiliului European, Charles Michel, cu ocazia Forumului pentru pace de la Paris din noiembrie 2020. Marţi, acesta a primit sprijinul oficial al liderilor din 23 de țări printer care Franţa, Germania, Marea Britanie, Spania, Serbia, Ucraina.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.