luni, mai 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăŞeful DNA, despre prejudiciile produse de corupţi

Şeful DNA, despre prejudiciile produse de corupţi

-

Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a afirmat vineri că, prin creşterea numărului de inculpaţi şi a trimiterilor în judecată, s-au dublat de la un an la altul sumele reţinute, în decembrie fiind în lucru dosare cu prejudicii estimate la 4 miliarde de euro.

CITEŞTE ŞI: „Greii” parchetelor Nicolae Marin și Crin Bologa, grade profesionale pe ușa din dos

„De exemplu, anul trecut am avut 128 milioane de euro, anul acesta 270-280 de milioane de euro numai în dosare trimise (în judecată – n.r.), fără cele de corupţie, cele asimilate, cu o competenţă redusă, din ce în ce mai redusă. Aveam în lucru dosare, în decembrie, cu prejudicii estimate la 4 miliarde de euro. Deci, merită să fii şi este o profesie frumoasă cea de procuror. Dacă pot influenţa lucrurile în bine, atunci este o motivaţie în plus”, a declarat Crin Bologa pentru Presshub.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...