Naţionala de fotbal a primarilor a luat bătaie la Pomârla

O selecţionată a foştilor jucători ai echipei naţionale, din care nu au lipsit Miodrag Belodedici, Tiberiu Selymes, Florin Prunea sau Mirel Rădoi, a învins vineri seară, cu scorul de 3-1, Naţionala de fotbal a primarilor din România.

Partida dintre naţionala primarilor şi Liga Legendelor a avut loc la Pomârla, cu prilejul inaugurării Stadionului „Andrei Dumitraş”.

Pentru echipa primarilor a marcat edilul comunei Aninoasa din judeţul Dâmboviţa, Nicolae Vlăduţ, în timp ce pentru gloriile României au înscris Frunză, Dică şi Goian.

„Primarii sunt foarte dârji”

Fostul fundaş al naţionalei, Miodrag Belodedici, şi-a manifestat satisfacţia faţă revederea, cu prilejul meciului de la Pomârla, a colegilor săi din echipa naţională şi a apreciat jocul naţionalei primarilor.

„Tot timpul suntem bucuroşi şi fericiţi când ne vedem, când ne mai întâlnim între noi. De multe ori nu ne vedem mult timp (…) Primarii sunt foarte dârji aici pe teren. În administraţie nu ştiu cum sunt. Aici se simte pregătirea lor”, a declarat Belodedici.

La rândul său, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, care a jucat în naţionala primarilor, susţine că astfel de meciuri reprezintă modalităţi de promovare a sportului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.