BRAŞOV: Restricții de circulație între Râșnov și Poiana Brașov

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sâmbătă și duminică, circulația pe DN1E, pe sectorul Râșnov – Poiana Brașov, va fi restricționată pentru buna desfășurare a primei etape din sezonul 2022 a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Trofeul Râșnov DEKRA by IceTeam se desfășoară sâmbătă, în intervalul orar 09:00-19:30 și duminică, 08:30-17:30.

Închiderea sectorului din DN1E (km 17 – 20) se va face de către personalul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brașov și Poliția Râșnov.

Trofeul Râșnov DEKRA by ICE TEAM este un eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Râșnov, organizat de clubul sportiv Auto Blic, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Un brașovean la start

Brașoveanul Octavian Ciovică va concura pe o mașină Radical SR8 foarte ușoară, cu elemente de aerodinamică mult îmbunătățite față de anul trecut.

„Două Radicale avem, Ciovică și încă una. Nu s-a schimbat prea mult parcul auto față de anul trecut, ba dimpotrivă, dacă ne gândim că Ferrari a lui Mihai Leu nu este, dar sunt mașini bune, speciale de coastă, cu gardă jos, cu putere. Să sperăm că reviziile anuale au fost făcute bine și că doar timpii obținuți îi vor departaja, nu problemele mecanice”, a spus Bela Stoica unul dintre organizatorii principali.

Viteza în coastă este una dintre cele mai vechi discipline sportive automobilistice atestate în România, transmite RADIO ROMÂNIA BRAŞOV.  

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.