BRAȘOV. Centrele pentru autorecenzarea asistată

Direcția Județeană de Statistică Brașov a început etapa de autorecenzare a Recensământului Populației și Locuințelor.

Aceasta se desfășoară în perioada 14 martie – 15 mai. Autorecenzarea este o premieră în România și se va putea realiza fie online, fie asistat de un recenzor ARA.

11 centre

Autorecenzarea asistată se poate realiza în 11 centre: la Teatrul „Sică Alexandrescu”, la sediul Tetkron, la Direcția de Asistență Socială Noua, la Direcția de Asistență Socială din Astra, la Sala Sporturilor, la Punctul Termis numărul 3 de pe strada Gloriei numărul 13, la Serviciul de Evidența Persoanelor din clădirea Prefecturii, în Piața Bartolomeu, în Piața Tractorul, la Direcția Fiscală și la Direcția Județeană de Statistică, pe strada 1 Mai nr. 47.

Pașii în online

Orice persoană cu reședința obișnuită în România, indiferent de cetățenie, dar și persoana plecată în afara României pentru o perioadă mai mică de 1 an se poate autorecenza urmând acești pași:

Se accesează PLATFORMA DE AUTORECENZARE de pe www.recensamantromania.ro și se completează formularul de pre-înregistrare pentru toți membrii gospodăriei;

Fiecare persoană va primi, pe adresa/adresele de email indicate în formularul de pre-înregistrare, câte un link către chestionarul propriu.

Chestionarele vor fi completate în funcție de situația existentă la momentul de referință al recensământului, respectiv ora 00.00 din ziua de 1 decembrie 2021.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.