Răzvan Sava şi Dacian Cioloş se jură că problemele de la RADET au fost rezolvate

Aeroportul Otopeni, Oferta de guvernare, candidatul PLUS la Primăria Capitalei Cioloș, părăsit a doua oară într-o săptămână

RADETProblemele de la RADET au fost rezolvate, bugetul a fost aprobat de CGMB, iar ELCEN poate plăti facturile restante cu împrumutul de la Trezoreria Statului.

Acestea sunt concluziile întâlnirii pe care premierul Dacian Cioloş şi primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, au avut-o miercuri la sediul Guvernului.

La finalul întâlnirii, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, a precizat că în perioada următoare, având bugetul odată aprobat, regia va avea banii necesari pentru a efectua mentenanţa la anumite instalaţii tehnice, cazane sub presiune etc.

„Guvernul a dorit să se asigure că au fost rezolvate problemele odată cu aprobarea bugetului RADET și cu împrumutul ELCEN de la trezorerie pentru plata facturilor restante”, a spus Suciu. Astfel, în perioada următoare, având bugetul odata aprobat, RADET va avea banii necesari pentru mentenanța instalațiilor tehnice.

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat, săptămâna trecută, bugetul de venituri și cheltuieli pe anul în curs al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București.

Președintele Consiliului de Administrație al RADET, Gabriel Dumitrașcu, declara pe 13 noiembrie că bucureștenii ar putea rămâne fără apă caldă și căldură dacă CGMB nu intră în procedură de urgență și nu aprobă bugetul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.