George Simion despre Virgil Popescu: „Nu ştiu ce preferinţe are domnul ministru, dar aşa cerea, să îl bat”

foto: g4media
foto: g4media

Co-președintele AUR, George Simion, susține că Virgil Popescu, ministrul Energiei, l-ar fi provocat să-l bată. „Şi bine că nu am dat pentru că aş fi fost terminat ca figură politică”, afirmă Simion.

„Unii spun că e bullying, că e spațiul privat. Eu n-am lovit pe nimeni, eu sunt mai familiar cu oamenii. El spunea: Hai dă, cerea să-l bat. Şi bine că nu am dat pentru că aş fi fost terminat ca figură politică. Nu ştiu ce preferinţe are domnul ministru, dar aşa cerea, să îl bat. M-a provocat acest ministru, m-a făcut pe mine rus, eu l-am făcut hoț. ”, a spus Simion.

Parchetul General a anunțat că a deschis dosar penal în cazul incidentului violent din Parlament, când ministrul energiei, Virgil Popescu, a fost agresat de liderul AUR în timp ce vorbea de la tribuna Camerei Deputaților. Cu toate acestea, Simion nu pare îngrijorat de acest lucru.

„Probabil Parchetul General nu mai are cazuri serioase în România şi alege să facă circul ăsta mediatic. Eu i-aş întreba pe români dacă consideră că am făcut ceva. Nu mai îmi cer scuze dacă ieri, i-am făcut aşa ( n.r. îşi bate pe umăr un coleg). Dacă în vreun fel asta este ultraj înseamnă că am luat-o razna cu toţii în această ţară, nu numai noi”, a spus liderul AUR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here