Un restaurant din Galați, distrus de flăcări

Sursa: captura Digi 24

 Un incediu s-a produs în această dimineață la un restaurant din localitatea Vânători din județul Galați. Flăcările s-au extins rapid și au cuprins și o casă din apropiere.

15 persoane au reușit să se autoevacueze din calea flăcărilor, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale, 23 de militari fiind chemați din tură liberă pentru a ajută la stingerea incendiului, potrivit digi24.ro.

Pompierii au intervenit imediat cu patru autospeciale de stins incendii, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi echipajul SMURD tip B2 de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, informează ISU Galați.
Deoarece focul s-a extins rapid, ajungând și  la o casă din vecinătatea, a fost nevoie de suplimentarea forțelor. La fața locului au sosit încă două autospeciale de la Secţia de Pompieri Galaţi, o autocisternă de 9 tone, două autospeciale de la Combinatul siderurgic din Galaţi şi 23 de oameni din tură liberă. Reprezentanţii ISU Galaţi au anunțat că focul a fost localizat, iar 15 persoane au reușit să se evacueze. Niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here