Tânără accidentată pe trecerea de pietoni de un polițist 

FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com
FOTO: cocoparisienne/Pixabay.com

O tânără de 21 de ani, care traversa o stradă din Gherla pe trecerea de pietoni, a fost accidentată, joi, de un autoturism condus de un poliţist.

Rezultatul etilotest a fost negativ. Poliţistul nu se deplasa cu autospeciala unităţii de poliţie şi era în afara orelor de program. În urma evenimentului rutier a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit g4media.ro.

„În cursul dimineţii (…) s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea şi transportarea unei persoane la o unitate medicală. Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal, a fost acroşată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de poliţist. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here